Здрастуй, «Бабушка»!

Благородним ділом займається сайт, вселяючи людям надію на одужання. Постараюся і я її виправдати.

Відмінно очищає організм, поліпшує загальне самопочуття й омолоджує квас, приготовлений на основі чистотілу. Треба помістити в мішечок, зшитий із марлі, 1 склянку сухої чи свіжої подрібненої трави рослини, зав’язати його, прикріпити до мішечка камінчик і опустити на дно трилітрової банки. Додати 1 склянку цукру, 1 ст.л. сметани, залити до верху сироваткою й добре збовтати. Зав’язати шийку банки марлею, складеною в 3-4 шари, й залишити посуд на 2 тижні в теплому темному місці. Після настоювання процідити й пити по 0,5 склянки приготовленого квасу тричі на день за 30 хвилин до їди. Оскільки чистотіл отруйний, раджу почати з дози в 1/4 склянки. Пити квас до закінчення. Він може знизити артеріальний тиск, тому гіпотонікам при його вживанні треба постійно стежити за рівнем тиску.

Лікувальний квас можна приготувати описаним вище способом із будь-яких лікарських рослин, залежно від вашого захворювання, а потім пити його протягом 1-2 тижнів. Зробити на 10 днів перерву і, за необхідності, повторити лікувальний курс.

Окрім квасу, я застосовую для оздоровлення та омолодження організму сіль. Кладу кілька крупинок солі на язик і 1-2 хвилини розсмоктую її, ковтаючи слину. Роблю так щоразу через годину після їди. Це сприяє рясному виділенню шлункового соку, оздоровленню таким чином старих і вражених хворобою клітин, а також виводу з організму хвороботворних мікробів.

Відганяє старість і омолоджує регулярне вживання квашених овочів і фруктів. Корисний борщ, приготовлений із квашених капусти, буряка, моркви та цибулі. Щоб заквасити овочі, ними треба наповнити окремо трилітрові банки, додати в кожну банку по 1 ч.л. кухонної солі, по 5 г дріжджів, зав’язати шийки банок складеною в кілька шарів марлею й залишити їх на кілька днів у темному теплому місці. В банку з капустою, перш ніж її квасити, я ще додаю 2-3 яблука й трохи кмину. Потім їм її по 1-2 ст.л. під час їди. Дуже смачний і корисний квашений червоний буряк. Якщо їсти його потроху регулярно, можна нормалізувати тиск при гіпертонії й позбутися запору.

Багато років я страждаю від хвороби Паркінсона. Стримую її розвиток алтайським муміє, що продається в пакетиках в аптеці. Я 1 пакетик цього цілющого засобу заливаю 2,5 ст.л. охолодженої кип’яченої води, ретельно перемішую, розчиняю вранці 1 ч.л. приготовленого концентрату в 100 мл води й випиваю розчин натщесерце. Можна пити його й через 2 години після обіду. Його вживання сприяє зміцненню кісток, що не дозволяє спині згинатися при паркінсонізмі, омолоджує й підвищує імунітет. Ще я постійно ношу з собою гладкий шматочок морської гальки розміром із гусяче яйце й регулярно верчу його різними способами в руках. Долоні при цьому зігріваються, покращується кровообіг і затихає тремор. Також за порадою чоловікового друга вживаю вранці натщесерце лляну олію. Спочатку вживала її по 1 ч.л., потім — по 1 дес.л., тепер п’ю олію по 1 ст.л. Завдяки цьому позбулася багатьох симптомів хвороби Паркінсона. А ще вживання лляної олії допомогло мені впоратися із запором, бронхітом та печією, пов’язаною з підвищеною кислотністю шлункового соку. Вживати цей цілющий засіб треба тривалий час.

Не варто забувати паркінсонщикам і про кровообіг головного мозку. Його нормальному функціонуванню сприяють настої квіткових голівок конюшини рожевої, цвіту липи й листя гінкго білоба. Потрібно 1 ст.л. однієї з цих подрібнених рослин залити склянкою окропу, настояти півгодини, процідити й пити по 1/3 склянки настою тричі на день перед їдою. Вживати настої, чергуючи, по 2-3 тижні, роблячи між уживанням кожного на 7-10 днів перерву. Пити їх тривалий час.

Із повагою — Тетяна Федорівна Левченко, Черкаська обл.