Здрастуй, «Бабушка»!

Свого часу вирішити проблеми зі здоров’ям мені допоміг настій індійського морського рису. Не припиняю його пити й досі.

Дуже популярним індійський морський рис став в останні три десятиліття. Зовні він нагадує рисові зернятка, тому й названий по аналогії з цією крупою. А от індійським його іменують тому, що привезений він був у Європу саме з Індії, де вже довгий час застосовувався. А свою назву «морський» отримав через те, що нагадує морські кристали.

Приготувати цілющий напій нескладно. У скляну банку поміщають 5 штук родзинок, по 2 ст.л. морського рису й цукру (цукор заздалегідь розчиняють у невеликій кількості води кімнатної температури, оскільки, якщо цукринки потраплять на рис, він хворіє) й заливають усе 1 л холодної кип’яченої води. Через 1-2 дні, залежно від навколишньої температури, настій готовий. Його проціджують через марлю, родзинки викидають, а рис у банці промивають кип’яченою водою кімнатної температури, знову додають родзинки, цукор і готують свіжий настій. Можна 1 ст.л. індійського рису залити в скляній банці 0,5 л холодної відстояної води, додати 1 ст.л. цукру, заздалегідь розчинивши його в невеликій кількості питної води, 10-15 штук родзинок без кісточок або 3-4 штуки сухих абрикосів, 1 ч.л. сухого квасу, або ж шматочок підсушеного сірого хліба, накрити шийку банки марлею й залишити її на 48 годин у світлому прохолодному місці (не на сонці!). Після цього процідити, родзинки викинути, а рис промити й знову залити питною водою, додавши в банку свіжих родзинок та цукру. Пити настій індійського морського рису по 100 мл тричі на день за 8-10 хвилин до їди впродовж року, хоча позитивна його дія на організм відчувається вже через 3-4 тижні. За бажанням можна вживати напій і в перервах між їдою. Зберігати його в холодильнику не довше 5 діб.

Регулярне вживання цього цілющого засобу дозволяє підвищити імунітет, зупинити прогресування поліартриту, позбавляє імпотенції, ожиріння й астенії (хронічна втома), сприяє омолодженню, розчиненню й безболісному виводу каменів із нирок та жовчного міхура, нормалізує рівень цукру в крові при цукровому діабеті, знижує артеріальний тиск при гіпертонії (пити настій по 200 мл після їди) й перешкоджає розвитку онкозахворювання. Полоскання горла тижневим настоєм індійського морського рису дозволяє впоратися з ангіною. При радикуліті невелику кількість настою змішують із сирим білком курячого яйця й натирають сумішшю болісні місця. Через півгодини прибирають її вологим тампоном. Біль минає.

Тож готуйте настій індійського рису, лікуйтеся ним і з Божою допомогою одужуйте.

Із повагою — Станіслав Миколайович Огир, Полтавська обл.